4 oktober 2008 Assistentie bij verkeersongeval

 

Datum : 4 oktober 2008
Tijdstip

:

00:32

Melding :

Autobrand Ophoven

Voertuigen :

Brandweer Sittard - TS2646 en HV2676

 

In de ochtend van zaterdag 4 oktober werd de dienstdoende ploeg gealarmeerd voor een autobrand aan de Ophoven te Sittard. Nader berichtgeving van de RAC Zuid was dat er een heftige crash was geweest en dat een auto in brand dreigde te vliegen.

 

Ter plaatse aangekomen was er geen brand, maar de restanten van een inderdaad heftige crash. De bestuurder van een blauwe Ford Focus had met een te hoge snelheid een bocht niet gehaald en is tot stilstand gekomen tegen een drietal geparkeerde auto's. Het gevolg was dat er veel blikschade was. Wel is de bestuurder vervoerd naar het ziekenhuis wegens een verwonding aan het hoofd.

 

De dienstdoende ploeg heeft de auto's ter plaatse beveiligd en de berger geassisteerd. Oorzaak van dit ongeval is officieel nog onbekend, maar de politie heeft een alcoholtest afgenomen, omdat er vermoedens waren dat dit in het spel was. Vermoedelijk zijn twee geparkeerde auto's en de auto van de bestuurder total loss.

 

Voordat de Brandweer retour kazerne kon, heeft men op verzoek van de politie nog een plaats delict veilig gesteld. De man van de partytent in dienst van de politie moest van verre komen. Omtrent de aard en omvang van het aldaar geplaatste delict kunnen wij geen mededelingen doen. De zaak is nog in onderzoek.

 
STP81104.jpg STP81110.jpg STP81111.jpg
STP81113.jpg STP81114.jpg STP81115.jpg